هر آنچه که باید درباره رشته مهندسی کامپیوتر بدانید

ساخت وبلاگ

 

همانطور که می دانید جهان روز به روز به دنبال پیشرفت تکنولوژی است، در واقع زندگی انسان بدون حضور تکنولوژی امکان پذیر نمی باشد. منظور از تکنولوژی حتی موارد خیلی ساده ایست که شما در طی روز با کمک آنها بسیاری از کارهای خود را پیش می برید مواردی همچون تلفن هوشمند،لپ تاپ و ... پس برای بهتر عمل کردن این موارد و پیشرفت تکنولوژی نیاز به مهندسی آن داریم که توسط مهندسین کامپیوتر انجام می شود. رشته مهندسی کامپیوتر از آن دسته رشته هایی است که آینده شغلی بسیار خوبی دارد و به تازگی جزء پرطرفدارترین رشته ها شناخته شده که دانش آموزان رشته ریاضی-فیزیک می توانند در انتخاب رشته خود آن را انتخاب نمایند. در این مقاله می خواهیم به طور کامل این رشته پرطرفدار را بررسی نماییم.

 

گرایش های رشته مهندسی کامپیوتر در کارشناسی

 

رشته مهدسی کامپیوتر سه گرایش اصلی در مقطع کارشناسی دانشگاه را در بر می گیرد که در ادامه بررسی خواهیم کرد.

نرم افزار: هدف بخش نرم افزاری کامپیوتری ،ساخت برنامه هایی است که دستور انجام کارهای مختلف را به کامپیوتر می دهند. دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر زبان های مختلف برنامه نویسی را آموزش دیده و شروع به کدنویسی می کنند.

 

سخت افزار: گرایش سخت افزار معروف به معماری کامپیوترمی باشد. در گرایش سخت افزار، مهندسین کامپیوتر به مطالعه و بررسی طراحی و کنترل و شبکه های کامپیوتری میپردازند. در این گرایش به بدنه ی کامپیوتر می پردازند. در اینجا برایتان چند فعالیت مهندسین سخت افزاری را نام می بریم: طراحی قطعه های سخت افزاری جدید، به روز کردن تجهیزات موجود کامپیوتر جهت کار با نرم افزارهای جدید.

 

IT: از مزایای این گرایش در کشورمان ،پیشرفت روز افزون و پر رونق بودن آن می باشد و در زمینه هایی چون شبکه های اجتماعی ،سیستم عامل های هوشمند و شبکه و ... می توانند فعالیت کنند.

 

گرایش های رشته مهندسی کامپیوتر

 

پرکاربردترین دروس دوره دبیرستان برای رشته مهندسی کامپیوتر

 

برای درک بیشتر رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه بهتر است شما دروسی چون ریاضی ،آمار و احتمالات و گسسته را در دبیرستان تقویت نمایید. به طور کلی تسلط و درک دروس اختصاصی چون ریاضیات و فیزیک و ... پایه های شما را در این رشته قوی می کند.

 

دروس اختصاصی رشته مهندسی کامپیوتر

 

در این بخش مهم ترین دروس رشته کامپیوتر را برایتان نام می بریم تا با آنها پیش از ورود به دانشگاه آشنایی پیدا کنید:

مهندسی نرم افزار - پایگاه داده - هوش مصنوعی - طراحی الگوریتم ها - سیگنال ها و سیستم ها -  ریز پردازنده های اسمبلی - معماری کامپیوتر - مهندسی اینترنت - شبکه های کامپیوتری - مدارهای منطقی - مدارهای الکتریکی - ساختمان داده

 

دروس مهم رشته کامپیوتر

 

بهترین دانشگاه های ایران برای رشته مهندسی کامپیوتر

دانشگا تهران - دانشگاه خوارزمی - دانشگاه امیرکبیر - دانشگاه شریف - دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی - دانشگاه شهید بهشتی - دانشگاه صنعتی اصفهان

 

بهترین دانشگاه ها برای رشته کامپیوتر

 

آینده شغلی مهندسین رشته کامپیوتر

بازار کار مهندسی کامپیوتر هم برای خانمها و هم برای آقایان مناسب است. همانطور که در ابتدا گفتیم به دلیل پیش رفت روز به روز تکنولوژی جامعه همیشه نیاز به نیروی کار برای این رشته دارد و تا به حال جامعه کاری این رشته اشباع نشده و همیشه به مهندسین کامپیوتر نیاز است و برای آنها کار پیدا می شود.

 

بیشتر بخوانید: معرفی رشته های دانشگاهی

 

مشاغل پر در آمد رشته مهندسی کامپیوتر

زیرشاخه های رشته کامپیوتر بسیار است و شما می توانید در همه آنها نسبت به علاقه و استعداد خود فعالیت نمایید برای آشنایی بیشتر در ادامه پردرآمد ترین و پرمخاطب ترین زیرشاخه ها و مشاغل این رشته را شرح می کنیم.

 

مشاغل برای رشته مهندسی کامپیوتر

 

  • برنامه نویسی کامپیوتر
  • مدیر سایت
  • طراحی سایت
  • تحلیل گر امنیتی
  • تحلیل گر و طراح نرم افزار
  • مدیر شبکه
  • انیماتور
  • مدیر امنیت سیستم‌های اطلاعاتی
  • معمار داده
  • مهندس نرم افزار
  • ساخت بازی و اپلیکیشن
  • حسابرس فناوری اطلاعات
  • توسعه دهنده بلاک چین
  • مهندس سخت افزار

 

در این مقاله به معرفی رشته مهندسی کامپیوتر پرداختیم و آن را برایتان به طور کامل بررسی کردیم. امیدواریم متناسب با استعدادها و علاقه تان رشته ی مناسب خود را انتخاب نمایید. همچنین برای راهنمایی در انتخاب رشته و مشاوره تحصیلی می توانید با شماره های 22141820- 22142018-44271916 تماس برقرار کنید.

انتخاب رشته تحصیلی...
ما را در سایت انتخاب رشته تحصیلی دنبال می کنید

برچسب : انتخاب رشته خوب , رشته مهندسی کامپیوتر , مشاغل پر در آمد مهندسی کامپیوتر, دروس رشته کامپیوتر, نویسنده : mahtab rotbesho بازدید : 194 تاريخ : دوشنبه 12 آبان 1399 ساعت: 18:32